Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megtartotta soros taggyűlését a Somló Környékiek a Nemzetért Egyesület, több mint duplájára nőtt a taglétszám.

2012.03.23

  2012. március 21-én, Nagyalásonyban tartotta egyesületünk soros taggyűlését. Az eseményen az alapító tagokon kívül számos érdeklődő is megjelent.

   A gyűlés során értékeltük az elmúlt évet, mely rendkívül sikeresnek mondható, hiszen több figyelemreméltó rendezvényen vagyunk már túl. A tavalyi év folyamán felújítottuk Nagy Lajos csendőrparancsnok kisberzsenyi sírját, mely emlékműnél immár két megemlékezést is tartottunk. A Jobbik Magyarországért Mozgalommal közösen emlékeztünk az ’56-os eseményekre Ajkán. Egyesületünk kiemelten fontosnak tartja, hogy a vásárlók és a magyar termelők egymásra találjanak, ezért ugyancsak Ajka városában, idén március 4-én nagysikerű termelői piacot is szerveztünk, mely immáron minden vasárnap 08-00 - 12.00 óra között várja az érdeklődőket és a termelőket.

   Egyesületünk bátran tekint a jövőbe.  A taggyűlés kiemelt pillanata volt, amikor a 12 alapító tag mellé további 16, hazánkért, nemzetünkért tenni akaró honfitársunk csatlakozott hozzánk, ezzel 28 főre növelve fiatal egyesületünk taglétszámát.

  Komoly tervekkel tekintünk a jövőbe, a továbbiakban is számos, érdeklődésre számot tartó rendezvényt kívánunk tartani a Somló környékén.

  Egyesületünk továbbra is várja azon honfitársaink jelentkezését, akik pártpolitikában nem szeretnének részt venni, civil egyesületi tagként azonban segíteni szeretnének nemzeti identitásunk megerősítésében.

 

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet:

sokanegyesulet@indamail.hu

 

Galambos István

egyesületi elnök