Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismét rovástanfolyamot hirdet a Somló Környékiek a Nemzetért Egyesület

2013.01.19

tatarlaka.jpgA Somló Környékiek a Nemzetért Egyesület úgy határozott, hogy március 9-étől folytatja a tavalyi sikeres rovástanfolyamot, kezdő és haladó csoportokkal. A foglalkozásokat vezeti: Szalontai Károly okleveles rovásoktató, a Somló Környékiek a Nemzetért Egyesület tagja.
A helyszín - ahogy tavaly is - az ajkai Differencia Nyelvstúdió (8400 Ajka, József Attila utca 33. I/6.) szám alatti tanterme lesz.
A foglalkozásokra március 9-étől kéthetente szombatonként kerül sor, összesen 6 alkalommal.

A március 9-ei tervezett program:

8.45 - hivatalos megnyitó
9.00 - kezdő csoport 1. foglalkozása
10.30-10.45 kávészünet
10.45-12.15 haladó csoport 1. foglalkozása

A tanfolyam látogatása ingyenes. A kezdő csoport Szondi Miklós: Róni tanulok című könyvét használja, mely egyben munkafüzet is. A könyv önköltségi áron 800 Ft-ba kerül, mindössze ennek megvásárlása / beszerzése szükséges a résztvevőknek, az igényeket kérjük előre jelezni, a könyv a helyszínen átvehető.
Kérjük, hogy minden résztvevő hozzon magával egy vonalas füzetet, és ceruzát.

A haladó csoport tagjai számára lehetőség lesz egy májusi rovásversenyen való indulásra, melyre az utazást közösen szerveznénk meg.

Mindenkit szeretettel várunk, aki részt vett a tavalyi kezdő tanfolyamon, és várunk mindenkit szeretettel, aki tavaly lemaradt, vagy közben kapott kedvet ősi magyar írásunk elsajátításához.

Jelentkezés:
sokanegyesulet@indamail.hu

logo-alap_2.jpg